Op wereld vrouwendag 8 maart 2012 verscheen de eerste druk van Herstory of Art. In de ochtend was ik te gast bij KoffieMax om met Myrna Goossen te praten over vrouwelijke kunstenaars. Een fijn en gezellig gesprek! Zie de video hieronder. Dezelfde avond werd Herstory of Art gelanceerd in een uitverkocht Singer Theater in Laren. Kortom een dag met een gouden randje.

Het boek Herstory of Art is heel goed ontvangen en heeft alleen maar positieve recensies gekregen. Hieronder de Biblion recensie Deze vlot geschreven, goed geïllustreerde en speels vormgegeven publicatie vol eyeopeners is alvast verplichte kost voor iedereen die met kunst te maken heeft,

Helaas is het boek al enige tijd uitverkocht! Ook tweedehands zijn de boeken niet meer verkrijgbaar. Het wordt tijd om alle vergeten vrouwelijke kunstenaars weer een gezicht en een stem geven! Daarom heb ik het project Herstory Books in het leven geroepen.

Om te beginnen zal mijn boek Herstory of Art volledig herzien en aangevuld worden. Zodra ik dit project ga starten, kun je dit volgen. Laat je naam en emailadres achter op onderstaand formulier en je wordt op de hoogte gebracht.
In de daarop volgende jaren zullen o.a. Ancient Herstory, Herstory of Modern Art & Herstory of Postmodern Art geschreven worden, maar ook biografieën van kunstenaressen als Camille Claudel, Berthe Morisot, Frida Kahlo en Niki de Saint Phalle. Alle publicaties worden uitgegeven door onze eigen uitgeverij Haanappel Publishers en krijgen een online onderwijsprogramma in de Herstory Academy.

Wil je op de hoogte gebracht blijven van Herstory of Art? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

 

Stuur mij bericht wanneer het boek leverbaar is
dit veld niet invullen s.v.p.