Op wereld vrouwendag 8 maart 2012 verscheen de eerste druk van Herstory of Art. In de ochtend was ik te gast bij KoffieMax om met Myrna Goossen te praten over vrouwelijke kunstenaars. Een fijn en gezellig gesprek! Zie de video hieronder. Dezelfde avond werd Herstory of Art gelanceerd in een uitverkocht Singer Theater in Laren. Kortom een dag met een gouden randje.

Het boek Herstory of Art is heel goed ontvangen en heeft alleen maar positieve recensies gekregen. Hieronder de Biblion recensie Deze vlot geschreven, goed geïllustreerde en speels vormgegeven publicatie vol eyeopeners is alvast verplichte kost voor iedereen die met kunst te maken heeft,

Helaas is het boek al enige tijd uitverkocht! Ook tweedehands zijn de boeken niet meer verkrijgbaar. Het wordt tijd om alle vergeten vrouwelijke kunstenaars weer een gezicht en een stem geven! Daarom gaan we een volledig herziene druk uitgeven bij onze eigen uitgeverij Haanappel Publishers. Binnenkort verschijnt Herstory of Art, een inleiding in de geschiedenis van vrouwelijke kunstenaars (ISBN 978 90 82301 922). De jaren daarna zullen verschillende andere Herstory boeken geschreven worden, zoals Ancient HerstoryHerstory of Modern Art, Herstory of Postmodern Art …. Ook zal er een online onderwijsprogramma komen, de Herstory Academy, waar vrouwelijke kunstenaars voor het voetlicht worden geplaatst.

Wil je op de hoogte gebracht worden zodra Herstory of Art weer leverbaar is? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

 

Stuur mij bericht wanneer het boek leverbaar is
dit veld niet invullen s.v.p.